menu
SISTE NYTT
Juni 2015

Du kan nå tilby Postoppkrav som sendemåte i nettbutikken. Gå til innstillingene i nettbutikken og oppgi hva du vil ta deg betalt for postoppkrav for å aktivere dette i nettbutikken. Innenlandsfrakt vil vises som standard på handlevognsiden, men kunden kan velge postoppkrav som sendemåte på leveringsinfo-siden.

Oktober 2014

Nye designmaler lagt til: "Karlton"
(3 varianter) og "Platis" (3 varianter)

Mai 2014

Vi vil i løpet av den neste uken oppgradere alle designmalene våre slik at de oppfyller den nye standarden for programmering. Dette betyr at de vil være så søkemotorvennlige som overhodet mulig, vil være mer konsekvente med tanke på tekstformatering, og du vil kunne aktivere en mobilversjon av websiden i innstillingene. Modulene vil også fungere bedre på mobiler og nettbrett.

For å utnytte disse nye funksjonene vil du måtte overføre filene for designmalen din på nytt. Dette gjøres i Mitt nettsted > Velg en designmal. Vi vil oppdatere her når denne oppdateringen er klar. Dersom vi har lastet opp filer til nettstedet ditt med logo eller lignende, vil du kunne miste disse endringene når malen overføres på nytt. Dersom vi har gjort endringer på nettstedet ditt for deg, vennligst kontakt oss før du oppdaterer designmalen.

April 2014

Ny designmal lagt til: "Rubalin" (3 varianter)

Juni 2013

Ny funksjon: Du kan nå velge om en rabattkode i nettbutikken skal gjelde kun for enkelte produkter (og velge selv produktene koden gjelder for) eller alle produktene i nettbutikken.

April 2013

Ny designmal lagt til: "Poolside Ripples"

April 2013

Ny funksjon: Du kan nå velge standard skriftinnstilling for hele nettstedet enkelt og greit på én side. Gå til Mitt nettsted > Utseende.

Mars 2013

Ny designmal lagt til: "Amozo" (8 varianter)

Februar 2013

Ny designmal lagt til: "Ribonette"

(4 varianter)

Februar 2013

Nye designmaler lagt til: "Swatchcraft" og "Opus" ("Light" og "Dark", med 4 varianter hver)

Februar 2013

Nye designmaler lagt til: "Shutterbug" (2 varianter) og "Nebulo" (2 varianter)

Januar 2013

Ny designmalvariant lagt til: "Old Time Lavender"

November 2012

Ny designmal lagt til: "Traversa" (3 varianter)

Oktober 2012

Ny designmalvariant lagt til: "Wedding Grape"

September 2012

Omdirigeringsfane har blitt lagt til i publiseringsverktøyet, slik at du kan omdirigere sider til hvilket som helst annet nettsted.

Juli 2012

Nye designmaler lagt til: "Biblioma", "Subtle Stripes Candy" og "Sketch Moss".

Juli 2012

Nytt publiseringsverktøy har blitt lagt til. Mange nye funksjoner, og nå er det enda enklere å legge inn Youtube-videoer, bilder, tabeller, og du kan enkelte legge til skygger og kanter rundt bilder. Du kan også velge hvilken som helst skrifttype fra Google Fonts og bruke dem på nettstedet ditt.
Merk: Dersom du bruker Internet Explorer må du oppdatere til versjon 9 for å kunne bruke det nye publiseringsverktøyet, siden det har funksjoner som er avhengige av CSS3.

Nye moduler lagt til:
Skjemabygger - nå kan du lage ditt eget kontaktskjema hvor du legger til de feltene som passer best for ditt nettsted.
Lysbilevisning - Legg til lysbildevisninger med så mange bilder du vil i hver lysbilevisning. Se "Moduler" for komplett liste over funksjoner.

Mai 2012

Ny designmal lagt til:
"Beach Idyll "

Ny variant av Old Time lagt til - "Old Time Rose"

Ny funksjon: Lysbildefremvisning - logg inn og sjekk "Moduler" for fulstendig liste over funksjoner.

April 2012

Nye designmaler lagt til:
"Squareberry" (4 varianter) og
"Sketch Wheat".

Mars 2012

Ny funksjon: "Hent fra butikken" har blitt lagt til som valg i nettbutikken. Gå til innstillingene for nettbutikken for å aktivere denne funksjonen.

Ny designmal lagt til: "Paquin" (4 varianter)

Mars 2012

Ny funksjon: Du kan nå passordbeskytte sider. Du finner denne funksjonen ved å klikke en side for redigering, deretter klikker du fanen øverst som heter "Beskytt med passord"

Ny designmal lagt til: "Arcadia"

Januar 2012

Ny designmal lagt til: "Vintage Brick"

Desember 2011

Nye designmaler lagt til: "Paper stitches" (3 varianter) og "Broadsheet".

November 2011

Ny funksjon: Du kan nå bruke rabattkoder i nettbutikken. Du kan velge mellom en krone- eller prosentverdi, og velge om koden kan brukes kun én gang eller flere ganger til den utøper.

Ny funksjon: Vi har lagt til "tilleggskategorier", en funksjon som lar deg vise det samme produktet i flere kategorier uten at du må legge det til i hver kategori. Du kan gjøre dette når du endrer eller legger til et produkt.

Vi har oppdatert nettbutikken slik at virtuelle/nedlastbare produkter ikke blir tillagt frakt.

Nye designmaler lagt til: 'Rounded Cyan' og 'Vernalia Chill'

Oktober 2011

Ny funksjon: Du kan nå merke bestillinger i nettbutikker som "avbrutte" eller "refunderte" og hente opp en liste over disse bestillingene.

Ny funksjon: Nettbutikken har nå en "gratis levering" funksjon.

Ny funksjon: Du kan nå legge til kommentarer for hver bestilling, for eget bruk.

Vi har også oppgradert koden for hele systemet slik at det er raskere å bruke.

September 2011

Nytt publiseringsverktøy (v5.4) har blitt lagt til. Det er raskere, har flere ny funksjoner og er mer pålitelig i de nyeste nettleserversjonene.

Ny designmal lagt til: 'Sketch Whimsy'

August 2011

Ny designmal lagt til: 'Sports Rugby'

Juli 2011

Ny funksjon: Du kan nå bruke bankoverføring og betaling ved levering som betalingsmetoder for nettbutikken.

Juni 2011

Ny funksjon: Nettbutikksøk. Besøkende kan nå søke i butikken etter bestemt produkter. For å aktivere denne funksjonen går du til innstillingene for nettbutikken og velger "Ja" for valget "Vis siden "Søk nettbutikk"".

Ny funksjon: Handlende kan nå velge en leveringsdato for bestillingen, leveringsadresse og skrive inn en personlig beskjed som leveres sammen med produktet. Perfekt for gaver. For å aktivere denne funksjonen går du til innstillingene for nettbutikken og velger "Ja" for valgene "Vis feltet "leveringsdato"" og "Vis feltet "Beskjed på kortet"".

Ny designmal har blitt lagt til -
'Vernalia'

April 2011

Nye designmaler har blitt lagt til -
'Marle stone' og
'Orthogon' (2 fargevarianter)
'Lumina'

Mars 2011

Tre nye designmaler har blitt lagt til!

'Carbonated' (5 fargevarianter)
'Folio' (2 fargevarianter)
'Daydream' (2 fargevarianter)

Du kan nå laste opp opptil 40 bilder til galleriet på en gang.

Du kan nå selge virtuelle/nedlastbare produkter fra nettbutikken.

Mars 2011

Vi har endelig fullført en lenge påventet overhaling av hele systemet. Dette betyr at du kan nå bruke Gratisnettsted til å selge på nettet med Paypal, ved hjelp av den innebygde nettbutikkmodulen (webhotell + kr 99,- per måned). Du kan også ha en blogg på nettstedet. Logg inn for å se flere nye funksjoner.

Januar 2011

Overhalingen av Gratisnettsted er påbegynt. Målet er at systemet skal være raskere og enklere å bruke, og nettstedet ditt vil også lastes raskere for besøkende!

Domene Din info Bekreftelse

 

 

 

Registrer deg

Merk: Du må ha enten Visa- eller Mastercard-kort for å betale for webhotell og domeneregistrering.

Dersom du ikke har et domene ennå...

Det første trinnet er å velge et domenenavn for nettstedet (f eks www.minhjemmeside.com). Klikk "Neste" for å se om domenet er ledig.

www. .

Dersom du allerede har et domene...

Dersom du allerede har et domene vil du ikke måtte betale for domeneregistrering. Skriv inn domenenavnet under:

www. .

Merk: Dersom du allerede har et domenenavn vil du måtte logge inn der du registrerte domenet og forandre navnerserverne. Vi sender instrukser for dette etter at du har registrert deg.

Dersom du har satt opp epostadresser for domenet ditt, vil disse ikke lenger fungere når du flytter webhotellet ditt over til oss. Vi anbefaler derfor at du bruker en alternativ epostadresse når du registrerer deg (f eks hotmail eller gmail), slik at du kan motta bekreftelsen og andre eposter fra oss. Du kan enkelt forandre epostadressen for kontoen din i innstillingene senere.