menu

Kontakt oss

All hjelp og support for Gratisnettsted skjer per epost for å holde kostnadene nede; slik kan vi fortsette å tilby konkurransedyktige priser for webhotell. Du finner en lang liste over spørsmål vi allerede har svart på dersom du logger inn og klikker linken som heter "Hjelp".

Dersom du har et spørsmål og du ikke finner svaret her eller på hjelpsiden, kan du sende oss en epost ved hjelp av skjemaet i kontrollpanelet ditt etter du har logget inn. Vennligst les gjennom FAQ, listen under og supportemnene nøye før du sender oss epost, dette sparer tid og kostnad for oss, og dermed også for deg.

De vanligste spørsmålene som stilles, og svar:

 • Dersom du har glemt passordet klikker du her
 • Dersom nettstedet ditt sier "Denne websiden kommer snart"
  går du til innstillingene dine og forandrer valget som heter "Kommer snart" til "Nei". Innstillingene finner du under "Mitt nettsted > Innstillinger" i kontrollpanelet ditt.
 • Dersom nettstedet ditt sier at det har blitt suspendert:
  Nettstedet er suspendert fordi betalingen ikke ble godkjent. Det finnes ingen annen grunn til at vi suspenderer dem. Du ble sendt en automatisk epost da nettstedet ble suspendert. Dersom du ikke fikk eposten er dette fordi den ble stoppet av spam-filteret ditt. Betalingen godkjennes ikke fordi om du kontakter oss. Det eneste du kan gjøre er å sørge for at det er penger på konto neste gang vi prøver å trekke betalingen. Betalingen prøves igjen med fem dagers mellomrom fra den første i måneden.
 • Trenger du å oppdatere kortdetaljene?
  Du kan forandre hvilket bank- eller kredittkort som brukes i innstillingene dine etter at du har logget inn. Du finner valget i den første boksen under "Min konto > Innstillinger"
 • Vil du slette nettstedet?
  Du kan gjøre dette ved å logge inn og klikke "Min konto > SLETT KONTO".