menu
SISTE NYTT
Juni 2015

Du kan nå tilby Postoppkrav som sendemåte i nettbutikken. Gå til innstillingene i nettbutikken og oppgi hva du vil ta deg betalt for postoppkrav for å aktivere dette i nettbutikken. Innenlandsfrakt vil vises som standard på handlevognsiden, men kunden kan velge postoppkrav som sendemåte på leveringsinfo-siden.

Oktober 2014

Nye designmaler lagt til: "Karlton"
(3 varianter) og "Platis" (3 varianter)

Mai 2014

Vi vil i løpet av den neste uken oppgradere alle designmalene våre slik at de oppfyller den nye standarden for programmering. Dette betyr at de vil være så søkemotorvennlige som overhodet mulig, vil være mer konsekvente med tanke på tekstformatering, og du vil kunne aktivere en mobilversjon av websiden i innstillingene. Modulene vil også fungere bedre på mobiler og nettbrett.

For å utnytte disse nye funksjonene vil du måtte overføre filene for designmalen din på nytt. Dette gjøres i Mitt nettsted > Velg en designmal. Vi vil oppdatere her når denne oppdateringen er klar. Dersom vi har lastet opp filer til nettstedet ditt med logo eller lignende, vil du kunne miste disse endringene når malen overføres på nytt. Dersom vi har gjort endringer på nettstedet ditt for deg, vennligst kontakt oss før du oppdaterer designmalen.

April 2014

Ny designmal lagt til: "Rubalin" (3 varianter)

Juni 2013

Ny funksjon: Du kan nå velge om en rabattkode i nettbutikken skal gjelde kun for enkelte produkter (og velge selv produktene koden gjelder for) eller alle produktene i nettbutikken.

April 2013

Ny designmal lagt til: "Poolside Ripples"

April 2013

Ny funksjon: Du kan nå velge standard skriftinnstilling for hele nettstedet enkelt og greit på én side. Gå til Mitt nettsted > Utseende.

Mars 2013

Ny designmal lagt til: "Amozo" (8 varianter)

Februar 2013

Ny designmal lagt til: "Ribonette"

(4 varianter)

Februar 2013

Nye designmaler lagt til: "Swatchcraft" og "Opus" ("Light" og "Dark", med 4 varianter hver)

Februar 2013

Nye designmaler lagt til: "Shutterbug" (2 varianter) og "Nebulo" (2 varianter)

Januar 2013

Ny designmalvariant lagt til: "Old Time Lavender"

November 2012

Ny designmal lagt til: "Traversa" (3 varianter)

Oktober 2012

Ny designmalvariant lagt til: "Wedding Grape"

September 2012

Omdirigeringsfane har blitt lagt til i publiseringsverktøyet, slik at du kan omdirigere sider til hvilket som helst annet nettsted.

Juli 2012

Nye designmaler lagt til: "Biblioma", "Subtle Stripes Candy" og "Sketch Moss".

Juli 2012

Nytt publiseringsverktøy har blitt lagt til. Mange nye funksjoner, og nå er det enda enklere å legge inn Youtube-videoer, bilder, tabeller, og du kan enkelte legge til skygger og kanter rundt bilder. Du kan også velge hvilken som helst skrifttype fra Google Fonts og bruke dem på nettstedet ditt.
Merk: Dersom du bruker Internet Explorer må du oppdatere til versjon 9 for å kunne bruke det nye publiseringsverktøyet, siden det har funksjoner som er avhengige av CSS3.

Nye moduler lagt til:
Skjemabygger - nå kan du lage ditt eget kontaktskjema hvor du legger til de feltene som passer best for ditt nettsted.
Lysbilevisning - Legg til lysbildevisninger med så mange bilder du vil i hver lysbilevisning. Se "Moduler" for komplett liste over funksjoner.

Mai 2012

Ny designmal lagt til:
"Beach Idyll "

Ny variant av Old Time lagt til - "Old Time Rose"

Ny funksjon: Lysbildefremvisning - logg inn og sjekk "Moduler" for fulstendig liste over funksjoner.

April 2012

Nye designmaler lagt til:
"Squareberry" (4 varianter) og
"Sketch Wheat".

Mars 2012

Ny funksjon: "Hent fra butikken" har blitt lagt til som valg i nettbutikken. Gå til innstillingene for nettbutikken for å aktivere denne funksjonen.

Ny designmal lagt til: "Paquin" (4 varianter)

Mars 2012

Ny funksjon: Du kan nå passordbeskytte sider. Du finner denne funksjonen ved å klikke en side for redigering, deretter klikker du fanen øverst som heter "Beskytt med passord"

Ny designmal lagt til: "Arcadia"

Januar 2012

Ny designmal lagt til: "Vintage Brick"

Desember 2011

Nye designmaler lagt til: "Paper stitches" (3 varianter) og "Broadsheet".

November 2011

Ny funksjon: Du kan nå bruke rabattkoder i nettbutikken. Du kan velge mellom en krone- eller prosentverdi, og velge om koden kan brukes kun én gang eller flere ganger til den utøper.

Ny funksjon: Vi har lagt til "tilleggskategorier", en funksjon som lar deg vise det samme produktet i flere kategorier uten at du må legge det til i hver kategori. Du kan gjøre dette når du endrer eller legger til et produkt.

Vi har oppdatert nettbutikken slik at virtuelle/nedlastbare produkter ikke blir tillagt frakt.

Nye designmaler lagt til: 'Rounded Cyan' og 'Vernalia Chill'

Oktober 2011

Ny funksjon: Du kan nå merke bestillinger i nettbutikker som "avbrutte" eller "refunderte" og hente opp en liste over disse bestillingene.

Ny funksjon: Nettbutikken har nå en "gratis levering" funksjon.

Ny funksjon: Du kan nå legge til kommentarer for hver bestilling, for eget bruk.

Vi har også oppgradert koden for hele systemet slik at det er raskere å bruke.

September 2011

Nytt publiseringsverktøy (v5.4) har blitt lagt til. Det er raskere, har flere ny funksjoner og er mer pålitelig i de nyeste nettleserversjonene.

Ny designmal lagt til: 'Sketch Whimsy'

August 2011

Ny designmal lagt til: 'Sports Rugby'

Juli 2011

Ny funksjon: Du kan nå bruke bankoverføring og betaling ved levering som betalingsmetoder for nettbutikken.

Juni 2011

Ny funksjon: Nettbutikksøk. Besøkende kan nå søke i butikken etter bestemt produkter. For å aktivere denne funksjonen går du til innstillingene for nettbutikken og velger "Ja" for valget "Vis siden "Søk nettbutikk"".

Ny funksjon: Handlende kan nå velge en leveringsdato for bestillingen, leveringsadresse og skrive inn en personlig beskjed som leveres sammen med produktet. Perfekt for gaver. For å aktivere denne funksjonen går du til innstillingene for nettbutikken og velger "Ja" for valgene "Vis feltet "leveringsdato"" og "Vis feltet "Beskjed på kortet"".

Ny designmal har blitt lagt til -
'Vernalia'

April 2011

Nye designmaler har blitt lagt til -
'Marle stone' og
'Orthogon' (2 fargevarianter)
'Lumina'

Mars 2011

Tre nye designmaler har blitt lagt til!

'Carbonated' (5 fargevarianter)
'Folio' (2 fargevarianter)
'Daydream' (2 fargevarianter)

Du kan nå laste opp opptil 40 bilder til galleriet på en gang.

Du kan nå selge virtuelle/nedlastbare produkter fra nettbutikken.

Mars 2011

Vi har endelig fullført en lenge påventet overhaling av hele systemet. Dette betyr at du kan nå bruke Gratisnettsted til å selge på nettet med Paypal, ved hjelp av den innebygde nettbutikkmodulen (webhotell + kr 99,- per måned). Du kan også ha en blogg på nettstedet. Logg inn for å se flere nye funksjoner.

Januar 2011

Overhalingen av Gratisnettsted er påbegynt. Målet er at systemet skal være raskere og enklere å bruke, og nettstedet ditt vil også lastes raskere for besøkende!

Gratisnettsted-funksjoner

En utfyllende liste over funksjoner som er tilgjengelige hos Gratisnettsted. Sjekk demoen for å teste funksjonene.

 • Helt gratis* nettsted, det vil si at du betaler ikke for design og bygging av et nettsted.
 • Bruk domenet du selv ønsker (dersom det er tilgjengelig). Du kan enten bruke ditt eget domene som du allerede har registrert, eller registrere et nytt domene gjennom oss.
 • Ingen bindingstid — du kan bli værende i en måned, ett år eller resten av livet.
 • For kr 70 per måned for webhotell tilbyr vi en svært konkurransedyktig pris.
 • Gratis publiseringsverktøy (CMS), som gir deg tilgang til og kontroll over innholdet på nettstedet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
 • Lag, rediger, lagre, forhåndsvis og slett et ubegrenset antall sider. Du kan også sortere sidene ved å bruke undersider og undermenyer.
 • Du kan laste opp dine egne bilder fra din egen PC til en privat bildebank, og bruke dem hvor som helst på nettstedet.
 • En stadig voksende samling av profesjonelle designmaler å velge mellom. Klikk her for å se en liste over tilgjengelige designmaler. Du kan også foreslå nye maler.
 • Forandre designmal med ett klikk, så ofte du måtte ønske!
 • Spesialdesignede maler er tilgjengelige på forespørsel. Dersom du liker systemet vårt, men ingen av malene passer for deg, kan vi forandre en mal for deg, eller lage et helt nytt design. Dersom den nye malen kan brukes av de andre brukerne er endringen gratis. Dersom du ikke vil at noen andre skal kunne bruke malen vil vi gi deg en pris for endringen på forhånd.
 • I motsetning til enkelte andre som tilbyr gratis nettsted, plasserer vi ikke noen form for reklame på nettstedet ditt — dette vil kun ødelegge det profesjonelle utseendet!
 • Du kan kontrollere dine egne titler og nøkkelord for hver side, for å optimalisere for søkemotorer.
 • I den nye versjonen av Gratisnettsted finner du tilleggsfunksjoner under "Moduler". Noen av dem er gratis, andre tar vi betalt for, men vi er svært konkurransedyktige på pris. Vi er alltid ute etter nye ideer, så dersom det er en funksjon du kunne tenke deg er det bare å foreslå den.
  • Bildegalleri (Gratis) — legg til så mange bilder du måtte ønske. Du kan også sortere bildene i kategorier.
  • Kontaktskjema (Gratis) — den beste måten å la folk kontakte deg via websiden, uten at du legger ut epostadressen den slik at den blir plukket opp av spam-bots.
  • Blogg (+ kr 59 per måned) — med alle de vanlige bloggfunksjonene, i tillegg til at du har en blogg på ditt eget nettsted.
  • Nettbutikk (+ kr 99 per måned) — den billigste måten å begynne å selge produktene dine på nettet. Integreres med Paypal-kontoen din slik at du kan motta betalinger.
  • FAQ (+ kr 10 per måned) — dersom du har mye informasjon å dele er dette automatiske FAQ-systemet akkurat det du trenger.
 • Noe som mangler? Dersom du har forslag eller ønsker kan du bare sende oss en epost.

Så hvorfor ikke prøve Gratisnettsted? Selv om du ikke er sikker, men har bestemt deg for at du vil skaffe deg en egen webside, hvorfor ikke begynne med oss? Du må uansett registrere et domene og betale for webhotell, så du har ingenting å tape.

Try the demoSign up

* Hva mener dere med "gratis nettsted"?

Selve nettstedet er gratis, det vil si at du ikke må betale for design og bygging av selve nettstedet. Vi gir deg også publiseringsverktøyet gratis. Det er imidlertid et par andre ting man må betale for dersom man vil ha et nettsted som vi prøver å tilby så billig som mulig, nemlig webhotell (kr 70 per måned) og domeneregistrering (kr 330 for to år). Du kan velge å betale mer ved å sette opp epostadresser, forandre en designmal og bruke tilleggsfunksjoner, men dette er helt valgfritt. Du vil alltid få beskjed om hvilke ting du vil måtte betale ekstra for.